"Masaža je pomemben del mojega življenja, zato sem si jo pogosto privoščila v različnih salonih. Ko sem prispela pod Mirkove roke, jih ne zamenjam z nobenimi več :) Najbolj me navdušuje različnost pristopa k določenim težavam, npr. po aktivnem vikendu mi zelo spretno sprosti napete mišice z nekoliko bolj bolečo masažo globokih tkiv, po kateri se počutim fantastično; po dolgem delovniku me prijetno sprosti s klasično masažo. Zelo sem vesela, da sem odkrila ta salon."    
-Nina. Š."Masaža pri mojstrici Jožici v masažnem centru "PRIMATERA" je več kot sama masaža. Lahko bi rekel,da ob samem vstopu v masažni center se občuti prijetna subtilna pozitivna energija, katero oddaja sam prostor, posebno pa mojstrica masaže gospa Jožica. Tudi sam potek masaže ni golo rutinsko masiranje mišic ali telesa, dotik gre točno, kjer fizično telo to potrebuje, sila povzroča sproščanje energijskega polja, ki zelo pomaga na fizičnem kot na energijskem nivoju ( auri ) telesa.  Osebno sem bil že na več masažah v Sloveniji, kot tudi v tujini, vendar tako kvalitetnega postopka pomoči , ker to ni samo masaža, še nisem doživel. Tudi vsak tretma je po imenu enak, vendar se vsakič doživi drugi nivo, kateri deluje na vseh nivojih osebe in telesa: fizičnem, psihičnem, zdravstvenem in emocionalnem nivoju. Vsem, kateri imate težave pri sebi, tako zdravstvene kot emocionalne, vam toplo priporočam gospo Jožico kot maserko in obenem terapevtko.
mag. Psihoterapije, Dr. Naturopatije"
-Darko F."Masaža globokih tkiv - zelo priporočam! V času same masaže je sicer lahko boleče, vendar se ravno tako sprostijo tisti "vozli" v telesu, za katere si prepričan, da jih nič več ne more sprostiti. Zame je bila to dejansko terapija. Masaža, ki bi si jo moral vsak redno privoščiti..."
-Maja L."Najprej naj povem,da sem hvaležna celemu vesolju ,da te je pripeljalo na mojo pot in da sva se spoznali.
Odkar obiskujem tvoje terapije,sem precej spremenila pogled na življenje. Kako enostavno je vse in kot praviš-res je vse v naših glavah.Po tvojih terapijah sem vedno umirjena in kot da bi se mi v glavi postavilo vse na svoje mesto. Strahovi izginejo in življenje je prijetnejše..
Vedno,ko začutim tesnobo,strahove in druge neprijetnosti,si na voljo,da se pogovoriva in analizirava stvari, na koncu pa vsemu temu smejiva.
Veliko ljudem sem tudi posredovala tvoj kontakt in vsi so zadovoljni in radi hodijo na tvoje terapije. Med njimi je tudi moj oče,ki pravi "Joži ima zlate roke".
Še enkrat hvala,ker se lahko druživa in ki mi stojiš ob strani ob včasih kar hudih izzivih v življenju.
Objem"
-Vesna"Pri maserju Mirku sem bil deležen strokovne masaže, ki je poskrbela za lajšanje marsikatere težave z bolečimi mišicami in tetivami. Mirko je mojster masaže in istočasno prijeten človek ob katerem ura in pol masaže v umirjenem vzdušju mine hitro, pozitivni učinki le-te pa trajajo tedne. Močno priporočam."
-Dominik K."Svojstvena, neponovljiva, enkratna, predvsem pa intuitivna masaža.  Joži mi je dala točno tisto, kar sem tisti trenutek najbolj potrebovala. Prvič se mi je zgodilo, da sem bila zmasirana po celem telesu temeljito in dosledno, vključno s trebuhom, ki se ga navadno maserji izogibajo. Delom telesa, kjer sem potrebovala več pozornosti, se je temeljito posvetila. Tehnike masiranja spreminja po potrebi stranke in intuiciji.
Učinek sem čutila, kot popolno sproščenost celotnega telesa, uma in pretočnosti. Drugi dan pa so mi kritična mesta dala vedeti, da je bilo delo odlično opravljeno.
Masažo pri Joži toplo priporočam prav  vsem vrstam ljudi in pri vseh tipih težav, ker ima sposobnost senzibilnosti in človeka obravnava celostno. Hvala ti."
-Jana"Za božanje si dobite kakšno fejst punco... za masažo, ki zares pomaga pa pejte v Primatero.  :) "
-Tine B."Na masaže najraje hodim v terapevtsko masažni center Primatera. Masaže so fenomenalne, izvajalka masaž ga. Jožica Babič res odlična. Po masaži se počutim super, saj naredim nekaj za svoje telo in sebe. Vsakemu priporočam masaže v centru Primatera. Ne bo vam žal."
-Kristina